Lessen & Workshops 2020-12-15T14:04:49+00:00

Bekijk het rooster

Of meld je direct aan voor een les

Aanmelden
Datum Tijd Les Locatie Docent
Maandag 18:30 – 19:45 uur Hatha Yoga iMoves Den Haag Anne Roffel
Maandag 20:15 – 21:15 uur iCore Swiss Ball iMoves Den Haag James Landman
Dinsdag 19:30 – 20:45 uur Yin Yoga iMoves Den Haag Tamara Moana
Woensdag 09:00 – 10:15 uur Hatha Yoga iMoves Den Haag Anne Roffel
Woensdag 18:30 – 19:45 uur Hatha Yoga iMoves Den Haag Anne Roffel
Woensdag 20:15 – 21:15 uur iCore Swiss Ball iMoves Den Haag James Landman
Donderdag 20:00 – 21:00 uur Heart Core iMoves Den Haag James Landman
Vrijdag 09:00 – 10:15 uur Yin iMoves Den Haag Sonja Ammerlaan
Zaterdag 09:00 – 10:15 uur Vinyasa iMoves Den Haag Anne Roffel
Zaterdag 11:00 – 12:00 uur HIT FIT iMoves Den Haag James Landman
Zondag 10:00 – 11:15 uur Hatha Yoga iMoves Den Haag Anne Roffel

Workshops

Restorative Yoga: Thank God (or Buddha) it’s Friday!

Een paar keer per jaar geven we op vrijdagavond van 18:00u – 20:00u een extra lange Restorative Yoga les. ‘Thank God (or Buddha) it’s Friday!’ Restore, Relax, Renew……
Tijdens een restorative yogales lig/zit je in houdingen die bedoeld zijn om je lichaam diep te ontspannen. Waar nodig wordt je ondersteund door kussens, dekens etc. zodat een houding comfortabel is en je er ongeveer 10 minuten in kunt verblijven. De zwaartekracht doet het werk, terwijl jij je aandacht bij je adem houdt en bij datgene wat je voelt in je lichaam. Je lijf, je adem en je hoofd zullen zich uiteindelijk overgeven aan de diepe ontspanning. Door het lijf ‘stil’ te zetten, komt de adem tot rust en wonderbaarlijk genoeg je hoofd ook. Restorative yoga is het centreren van je adem en je lichaam, het afstemmen van het fysieke en het mentale door stilte of zachte bewegingen voor een aantal minuten. Deze les is ook geschikt voor mensen met (lichte) blessures, burn out klachten, slaapproblemen of geen ervaring met yoga.

Functional Yin Yoga XXL 20 December 2020 van 14:00u-16:30u GECANCELD

met Sonja Ammerlaan
Ga eens echt ontspannen…

Vind je 1 of 1,5 uur YIN Yoga soms ook net te kort? Of heb je behoefte aan een complete ontspanning van het gehele lichaam? Doe dan mee aan onze workshops Functional Yin Yoga XXL
In deze rustgevende yogavorm ligt de focus op het stimuleren van het bindweefsel. De workshop bestaat vooral uit liggende en zittende houdingen, waar je tussen de 3 en 6 minuten in blijft. Het is aan de ene kan een goede aanvulling op een intensieve sport- of yogabeoefening en aan de andere kant zeer geschikt wanneer je blessures hebt of veel spanning voelt.
Je ontspant zoveel mogelijk in alle houdingen. Doordat je vanuit zachtheid en ontspanning het lichaam opent, kun je spanningen en blokkades tegenkomen. Hierdoor is het ook een intense yogavorm.
Omdat ieder mens verschillend is, krijg je tijdens de workshop verschillende keuzemogelijkheden in de oefeningen. Op die manier ontdek je zelf welke oefening voor jou het beste is om te doen om een stretch in een bepaald gebied in je lichaam te voelen, terwijl je toch kan blijven ontspannen in een houding.
Algemene info:
De workshop wordt in het Nederlands gegeven
Yin Yoga XXL is voor mensen die reeds bekend zijn met (Yin) Yoga
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 7
Kosten: € 35,00
Locatie: iMoves, Weimarstraat 55 in Den Haag
Aanmelden via: info@imoves.nl

108 Zonnegroeten

Zaterdag 21 maart 2020, zaterdag 20 juni 2020, 19 september 2020 en 19 december 2020 09:00u Bij iMoves staan we stil bij de wisselingen van de seizoenen door 108 zonnegroeten te doen. Een moment van bezinning, wat neem je mee het nieuwe seizoen in, wat laat je achter? Door 108 keer dezelfde bewegingen te maken, in hetzelfde ritme te ademen, ontstaat er een meditatieve staat van zijn. Ook toegankelijk voor niet leden tegen betaling van 17,50.

Sunday Soul Sessions

NIEUW: Sunday Soul Sessions bij iMoves
Een paar keer per jaar kun je op zondag bij iMoves een 3 uur durende soulful practice meedoen. De practice bestaat uit meditatie, ademen, ontspanning en een stevige fysieke practice. Tijdens de fysieke practice pauzeren we steeds voor diepe ontspanning. Hierdoor leren je lijf en je hoofd steeds beter te schakelen tussen ontspanning en inspanning. De staat van ontspanning wordt steeds dieper gedurende de les en de inspanning zal steeds zachter en soepeler aan gaan voelen. Voedsel voor lichaam, geest en je ziel! Deelname is ook mogelijk als je geen lid bent van iMoves. Prijs 32,50 euro per sessie

De Sunday Soul Sessions gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Herfst Intensive City Retreat

Van vrijdag 25 september – dinsdag 29 sep 2020, 5 dagen – 10 lessen. Prijs 175,- euro. Een yogavakantie in eigen stad (of land), zonder dure vlieg- en verblijfkosten! Re Treat jezelf tijdens de lente om je helemaal voor te bereiden op een mooie zomer. iMoves biedt je met de Lente Intensive de kans om eens echt intensief Yoga te beoefenen zodat je meteen het effect kunt voelen in je dagelijks leven van een regelmatige practice. De Lente Intensive bestaat uit 4 dagen met 2 yogalessen per dag en de laatste dag wordt afgesloten met een drie uur durende practice. Je schrijft je van te voren in voor deze 5 daagse Intensive, je gewone kaart krijgt evt. 5 dagen verlenging als dat nodig is. Deze intensive gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Er wordt een speciaal programma opgesteld van hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, meditatie en ademhalen, zodat de lessen mooi op elkaar aan sluiten. Je wordt ondergedompeld in een yoga ervaring die je niet gauw zult vergeten, waarbij je yogapractice zich met sprongen ontwikkeld. Bij goed weer gaan we ook nog naar buiten om meditatief te wandelen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om tijdens deze dagen tussendoor nog naar je werk te gaan, of om de hele dag lekker vrij te nemen. We sluiten dinsdag af om 17:00u met een hapje en een drankje.
Aanmelden kan via anne@imoves.nl 

Kom langs in onze studio

Kinder Yoga Feestje

Tijdens een yogafeestje leren de kinderen meer over yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en doen we nog iets creatiefs. Het resultaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Neem contact op voor meer informatie. 

Voor kinderen vanaf 5 jaar en maximaal zeven kinderen.

Je kunt ook bij ons terecht voor:

  • Privé yoga
  • Bedrijfsyoga
  • Yoga voor evenementen
  • Yoga op ’t strand
  • Yoga voor gezinnen
  • Workshops op maat
  • Personal training
Neem contact op