Loading...
Personal Training 2018-03-15T22:19:13+00:00

Personal Training

en Mental Coaching op maat

Ben je op zoek naar een personal trainer met een andere visie op het begrip personal training? Een visie waarin niet alleen het sportresultaat centraal staat? Maar waarin je begeleid wordt om de juiste balans in uw leven te vinden tussen sport, vrije tijd, voeding en werk? Je bent bij iMoves/James Landman op het juiste adres!

Of je nu individueel sporter, teamsporter of beroepssporter bent; niemand is gelijk. Ieder mens is uniek en heeft andere doelen. Daarom is het eigenlijk logisch dat bij elk persoon een andere manier van sporten hoort. Een personal trainer begeleidt hierin. Met aandacht voor jou als persoon en de gewenste resultaten. Of dat nou afvallen, spierversteviging of conditieverbetering is.

Ieder mens is gemaakt om te bewegen

Binnen zijn of haar mogelijkheden

Binnen een personal trainings traject ga je samen ontdekken wat voor sport je nou eigenlijk leuk vind. Beweging met als doel fitter te worden is alleen maar vol te houden als je iets gaat doen wat je heel erg leuk vindt, anders blijft het een moeten en dat werkt meestal niet.
Het individu staat centraal zodat sport daadwerkelijk als een fijn onderdeel van ieders leven kan worden ervaren. James werkt met een enorm scala aan sportmogelijkheden, en de verscheidene mogelijkheden voor elk individu. Daarbij is een combinatie van sporten volgens de trainingsfilosofie van James niet vreemd. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van krachttraining, yoga en meditatie waarbij je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. Geheel naar jouw wens en aangepast aan jouw niveau en doelstelling.

Een totaalprogramma op maat

Waarom trainen met een personal trainer? Bijvoorbeeld als je tegen een burn out aanzit, net hersteld bent van een burn out, na zwangerschap, na een ziekte periode, bij blessures, als je een extra motivatie nodig hebt om (weer) te gaan bewegen. Of als je het gewoon niet zelf kunt opbrengen om de eerste stap naar beweging te zetten. Ik maak in overleg een totaalprogramma waarbij je in een periode van 12 weken 2 x per week samen met mij werkt aan jouw doel. Door mijn ruime ervaring in de diverse sportdisciplines, ben je er als cliënt dan ook zeker van dat je begeleid wordt op een manier die goed bij je past. Als dat nodig is, kan het programma gedurende de 12 weken ook tussentijds worden aangepast.

Nieuwsgierig?

Naast trainingsbegeleiding en mentale begeleiding kijken we samen naar een voedingspatroon dat bij jouw levensstijl past. Na de afgesproken periode ben je in staat de nieuwe manier van sporten zelfstandig voort te zetten. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor vervolgprogramma’s, van een nieuw trainingsprogramma tot een vermindering van begeleiding. Ook dan staan jouw wensen centraal.

“Ik merk dat ik soepeler word, zowel fysiek als in mijn denken. Fitter ook. Mijn (onder)rug, die van oudsher wel eens wat klachten oplevert, gaat de laatste tijd erg goed. “
Vico S. | Den Haag

“De lessen bij iMoves hebben me vooral psychisch geholpen. Ik heb minder last van angst/ hyperventilatie. En de lessen leren me door o.a. de concentratie op ademhaling, stevigere houding, de grenzen van mijn eigen lichaam beter te leren kennen.”

M. Bakker | Zoetermeer