Personal Training met James Landman

Bent u op zoek naar een personal trainer met een andere visie op het begrip personal training? Een visie waarin niet alleen het sportresultaat centraal staat? Maar waarin u begeleid wordt om de juiste balans in uw leven te vinden tussen sport, vrije tijd, voeding en werk? U bent bij iMoves op het juiste adres!

Of u nu individueel sporter, teamsporter of beroepssporter bent; niemand is gelijk. Ieder mens is uniek en heeft andere doelen. Daarom is het eigenlijk logisch dat bij elk persoon een andere manier van sporten hoort. Een personal trainer begeleid u hierin. Met aandacht voor u als persoon en uw gewenste resultaten. Of dat nou afvallen, spierversteviging of conditieverbetering is.

Maar mijn filosofie gaat hierin nog een stapje verder. U werkt niet alleen aan het gewenste sportresultaat, maar u wordt ook mentaal begeleid. Ik wil u bijvoorbeeld laten inzien dat een positief zelfbeeld, u die extra kracht geeft om uw levensstijl echt te veranderen en dat ook vol te houden.

Bij mij staat voorop dat bewegen leuk mag zijn, geen verplichting om kilo’s af te vallen. Daarom ga ik samen met u op zoek naar een passend trainingstraject en een bewegingsvorm die goed bij u past - of dat nou krachttraining, hardlopen of yoga is. Dat is mogelijk doordat ik u desgewenst in contact kan brengen met een groot netwerk van gepassioneerde professionals waar ik over beschik.

De combinatie van personal training en mental coaching maakt een trainingsprogramma bij mij tot een persoonlijk leerproces, op weg naar een fit en gebalanceerd leven!

Ik maak in overleg met u een totaalprogramma waarbij u in een periode van 12 weken 2 x per week samen met mij werkt aan uw doel. Door mijn ruime ervaring in de diverse sportdisciplines, bent u er als cliënt dan ook zeker van dat u begeleid wordt op een manier die goed bij u past. Als dat nodig is, kan het programma gedurende de 12 weken ook tussentijds worden aangepast.

Naast trainingsbegeleiding en mentale begeleiding werkt u samen met mij aan een voedingspatroon dat geheel bij uw nieuwe levensstijl past.

Na de afgesproken periode bent u in staat uw nieuwe manier van sporten zelfstandig voort te zetten en tot een succes te brengen. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor vervolgprogramma’s, van een nieuw trainingsprogramma tot een vermindering van begeleiding. Ook dan staan uw wensen daarin centraal.

 

 

 
iMoves

Weimarstraat 55
2562GR Den Haag
070-7504166
06-25095528
info@imoves.nl

volgende groepslessen
Shopping CartYour Cart is currently empty.

InloggenJoomla Extensions Directory Listing