Yoga Den Haag

Yoga heeft in onze visie te maken met Bewust Zijn: Bewust Bewegen, Bewust Ademen, Bewust Voelen en Bewust Denken. Hierdoor ontwikkelt de verbinding tussen lichaam en geest zich. Het gevolg van een bewuste verbinding is dat ons welzijn vergroot wordt. We voelen ons prettiger in ons lijf en daarmee in ons leven.

Yoga kan ondersteunend werken bij bestrijding van rugklachten, postnatale klachten, angsten, depressies, stress/burn out etc. Doordat je op je yogamatje uitgenodigd wordt om je eigen grenzen, bewegingspatronen, grondpatronen en denkpatronen te verkennen en herkennen, kun je in 'het echte leven' eerder grenzen aangeven, je lichaamshouding verbeteren en de signalen van je lijf en je ademhaling leren voelen.

IMoves is een 'praktische' studio, we werken via het lijf aan persoonlijke ontwikkeling. Spiritualiteit gaat in onze visie over met beide benen op de grond staan en op een 'bezielde' manier in het leven staan. Plezier, vrolijkheid en genieten in beweging staan voorop! Bij iMoves is je yogamat een veilige haven, waar je op je gemak kunt onderzoeken, binnen jouw mogelijkheden, wat yoga voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen. Je wordt door professionele docenten geïnspireerd om je comfortzone te verkennen en erachter te komen wat het je oplevert om het eens 'helemaal anders' te doen. Kijk ook hier om meer te lezen over onze interpretatie van yoga.

iMoves biedt verschillende vormen van yoga aan:

Vinyasa Yoga

Vinyasayoga is een dynamische vorm van yoga. De houdingen (asana’s) lopen in een vloeiende beweging in elkaar over door het gebruik van ademhaling, bandha’s en drishti (de bl