Loading...
High Intensity Training 2018-03-15T15:22:42+00:00

HIT Fit bij iMoves

Verantwoorde High Intensity Training….

Je hebt vast wel eens gehoord van Bootcamp, CrossFit, Gladiator Workout etc. iMoves zet daar al jaren een eigen HIT Fit training tegenover. Voor iedereen die intensief begeleid wil worden bij kracht en conditietraining. Je krijgt duidelijke aanwijzingen en correcties. Kortom veilig en verantwoord trainen.

Onderzoek je grenzen

Je kunt meer dan je denkt

De HIT fit is een intensieve training waarbij gebruik gemaakt wordt van een combinatie van kracht en cardio training. Bij alle oefeningen gebruik je je hele lichaam en dat noemen we multi articulair trainen. Er zit een opbouw in het programma waardoor je je prestaties ziet verbeteren binnen 10 weken. Na 10 weken start een nieuw programma zodat je fysiek en mentaal iedere keer weer een nieuwe uitdaging krijgt. De programma’s worden op een intelligente, creatieve manier samengesteld met veel kennis van bewegen.

HIT FIT

Er is veel persoonlijke aandacht. Past een oefening echt niet bij jou dan zal deze aangepast worden aan jouw mogelijkheden. Met mooi weer trainen we buiten in het wijkpark De Verademing, bij ons om de hoek.

Interesse?

Neem contact op voor meer informatie over de HIT Fit-lessen

De HIT Fit is iedere zaterdag van 11:00u- 12:00u. In een groep van maximaal 10 personen. Meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt.

“Ik merk dat ik soepeler word, zowel fysiek als in mijn denken. Fitter ook. Mijn (onder)rug, die van oudsher wel eens wat klachten oplevert, gaat de laatste tijd erg goed. “
Vico S. | Den Haag

“De lessen bij iMoves hebben me vooral psychisch geholpen. Ik heb minder last van angst/ hyperventilatie. En de lessen leren me door o.a. de concentratie op ademhaling, stevigere houding, de grenzen van mijn eigen lichaam beter te leren kennen.”

M. Bakker | Zoetermeer